Termeni si conditii generale

Site-ul www.laboratoruldecosmetice.ro este proprietatea S.C.SILVA FARM, cu sediul in localitatea Bucuresti. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.laboratoruldecosmetice.ro, numit generic in continuare laboratoruldecosmetice.ro. Conditiile de comanda a produselor si serviciilor oferite sunt stabilite la sectiunea Cum comand. Orice incalcare a regulilor si condiitiilor aratate in cele doua documente poate costitui infractiune/contraventie si va fi raportata autoritatilor.

Accesul si utilizarea site-ului www.laboratoruldecosmetice.ro se face sub autoritatea acestor reguli. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupun implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Datele Clientilor

Datele obtinute de la clienti nu vor fi folosite decat in scopul livrarii produselor/serviciilor comandate si pentru a lua legatura cu clientii. Informatiile personale puse la dispozitia site-ului silvafarm.ro pentru a putea primi sau utiliza unele produse/servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.

Pretul produselor

Pretul pe care il veti plati este cel afisat pe site la momentul cand ati efectuat si confirmat comanda. Totusi, datorita volumului mare de produse postate pe site, este posibil sa existe si erori de afisare ale unor preturi sau informatii , in acest caz clientul va fi informat despre aceasta situatie prin mail si acesta va hotara daca doreste ca produsele sa ii fie livrate la valoarea reala. Modalitatile de calcul ale pretului sunt cele afisate pe site.

Ridicarea produselor se face din farmacie

Pentru a beneficia de ridicare rapida a cumparaturilor din farmacie, am creat "GHISEUL EXPRES" ce va ofera posibilitatea de a ridica comanda dvs, doar spunand numarul proformei.


Raspunderea si drepturi rezervate

Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu putem fi facuti vinovati de nici un prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiilor prezentate in acest site sau in urma folosirii in mod necorespunzator a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Informatiile cuprinse in produsele noastre nu trebuie luate ca fiind o garantie a succesului.

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.


Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.

Trebuie sa cititi cu atentie tot prospectul. Daca aveti sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea sau sunteti bolnav, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

Ne asumam dreptul de a nu onora acele comenzi care nu prezinta suficienta seriozitate. Nu suntem obligati sa dam nici un fel de explicatii in acest sens si nici sa anuntam decizia noastra cu privire la aceasta problema. De asemenea, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia colete si presta servicii persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile, pecuniare sau de alta natura, fata de sunnypharma.ro.


Obligatiile clientului

Clientul are obligatia sa ofere datele corecte si sa ridice comanda cu plata pretului de rigoare. Oferirea de date incorecte sau incomplete va duce la anularea comenzii efectuate.

Neridicarea coletului sau neexecutarea obligatiilor, pecuniare sau de alta natura, fata de laboratoruldecosmetice.ro va duce in mod automat la neluarea in calcul a urmatoarelor comenzi care vor efectuate (de la acelasi USER sau/si de la acelasi IP).

Modificari

Termenii si conditiile de mai sus pot fi modificate fara o anuntare prealabila, varianta in vigoare fiind mereu disponibila pe site.