DESPRE RIDURI -cu drag :)

Din păcate produsul minune care să repare ridurile profunde nu exista- iar cei care susutin asta doar iși fac reclamă. Produsele de pe piață și implicit ale noastre îmbunătățesc aspectul ridurilor proaspete, fine de la suprafață. Dacă respectăm schema corectă de îngrijire zilnică cu siguranță vom avea un ten mai curat,luminos și neted. Conform studiilor dermatologice, cosmeticienii au convenit asupra schemei : 

1. pe timpul zilei, indiferent de anotimp : Crema cu factor de protecție - noi nu preparăm deoarece nu putem fi siguri de rezultat și este riscant. Recomandăm Bioderma însă

2. seara, la început la căteva zile apoi zilnic: Peeling. Atenție, nu confundați peeling-ul cu scrub-ul mecanic. Dacă folosiți mălai/cafea/tărățe este foarte bine însă nu exfoliază . Puteți opta pentru unul chimic făcut la un salon de cosmetică- nu recomandăm deoarece este mult prea agresiv cu pielea, sau unul cu acizi. Noi preparăm un Peeling cu acizi AHA si BHA cu ph=3,5 ( doar în jurul acestei valori Peeling-ul are efect bun ). AHA sunt acizi din fructe (lactic,glicolic,citric,malic si tartric) iar BHA este acidul salicilic.

3. noaptea/ziua : o Cremă hidratantă,reparatoare- oricare din cremele noastre în funcție de tipul tenului. Dacă simțiți nevoia de un boost puteți aplica Serul CHiC pe bază de Hialuron și Colagen iar dacă vă permite timpul să vă răsfățați cu un masaj facial cu Ser uleios.