Suntem un nucleu de farmaciști (Farmacia cu Tradiție/București ) care petrec sute de ore în Laborator pentru a inova și prepara produse proprii sau la indicațiile medicilor specialiști . În ziua de azi din păcate farmaciile independente care au funcție de Receptură (Laborator) sunt din ce în ce mai puține de aceea noi ne mândrim cu faptul că din 1995 preparâm cu drag și spor.
Suntem preocupați permanent să dezvoltăm noi produse și să fim la curent cu trend-ul actual. Misiunea noastră este de a vă informa corect cu privire la ingrediente,formulări, ritualuri de îngrijire indiferent dacă decideți sau nu să ne cumpărați produsele.
Produsele noastre dețin analize fizico-chimce, microbiologice și doasar de siguranță care le atestă ca fiind sigure pentru uz uman. Produsele sunt notificate conform legislației în vigoare.
Avem o farmacistă absolventă a unui curs Acreditat de Cosmetică, este pasionată de tot ce înseamnă beauty+skin și care caută informații (din surse sigure ca de exemplu jurnale medicale) așa că vă invităm să ne cereți informații despre frumusețe și îngrijire corectă.
Vă invităm să ne descoperiți