Laboratorul de Cosmetice este partea cea mai frumoasă a farmaciei Silvafarm / Farmacia cu Tradiție din București .

Suntem un nucleu de farmaciști care petrec sute de ore în Laborator pentru a inova și a prepara produse proprii sau la indicațiile medicilor specialiști . În ziua de azi din păcate farmaciile independente care au funcție de Receptură (Laborator) sunt din ce în ce mai puține de aceea noi ne mandrim cu faptul că din 1995 preparăm cu spor.

Interesul nostru este să fim pe piață și peste încă 20 de ani deci nu ne permitem să înșelăm clienții cu privire la compoziție/la metodele de manufacturare .

De aceea absolut toate ingredientele folosite, fie ele naturale sau de sinteză sunt prezente pe eticheta produsului conform legislației în vigoare .

Suntem preocupați permanent să dezvoltăm noi produse și să  fim la curent cu trend-ul actual ; tocmai de aceea a aparut nevoia să creăm acest site dedicat exclusiv secțiunii de Laborator pentru o mai ușoară informare și comandă . În practica de zi cu zi timpul nu ne permite să discutăm cu fiecare solicitant al produselor noastre de aceea toate informațiile necesare sunt prezente pe eticheta și mai pe larg aici. De asemenea puteți solicita Catalogul de Produse fie în format PDF/hartie.

Cand am început să producem cosmetice erau anumite solicitări iar azi sunt total diferite de exemplu crema de zi /noapte pe baza de Lanolina pe care o preparăm și acum însă nu la același tiraj deoarece a aparut nevoia de produse mai apropiate de natură cu ingrediente safe . Am înțeles nevoia aceasta și ne-am conformat rapid, am cercetat piața de compuși cosmetici naturali , am cautat furnizori acreditați și serioși care să ne ofere o gama variată de ingrediente calitative dar la prețuri avantajoase.

Am împărțit portofoliul nostru în 3 game principale : 

1. produse naturale : cuprinde produse de îngrijire și igienă atat pentru copii cat și pentru adulți, preparate din ingrediente naturale, unele de proveniență organică, Ecocertificate la producător

2. cosmetice cu formulari clasice de pildă "Cremă grasă antirid cu unt de Cacao și Lanolină"- cel mai longeviv produs din portofoliu

3. tratamente : bazandu-ne pe experiența noastră cumulată din cei 23 de ani dar și pe indicațiile medicilor specialiști am reunit în această gamă produse care tratează diverse afecțiuni ca de exemplu : acnee,psoriazis,hemoroizi,alopecie etc

*** Aceste formulări presupun substanțe medicamentoase

Toate produsele noastre sunt sigure, non toxice și eficiente. Avem aici secțiuni dedicate în care puteți afla ce ingrediente folosim.

Capacitatea noastră de producție este limitată de spațiul disponibil în laboratoare dar și voit deoarece noi nu lucrăm cu stocuri, loturile manufacturate se epuizează în cateva zile deoarece ne dorim să cream produse proaspete din respect pentru consumator.

Vă invităm să ne descoperiți, să utilizați produsele noastre și să ne lasați un feedback, recenziile ne ajută să ajustam produsele sau de ce nu, sa cream unul special pentru nevoile dumneavoastră .